Sild lavet på Islandske gammeldags modnede sild:

 

Kongens – rå løg – kapers

78,-

Karrysild – æg – kapers

82,-

Sennepsild – æg

82,-

Portvinssild – løg/peberrod kompot

78,-

Alt det andet:

 

Æg – rejer

98,-

Rejeesalat

108,-

Fiskefrikadeller  – remoulade

98,-

Smørstegt fiskefilet – remoulade

98,-

Smørstegt fiskefilet – rejer – mayonnaise

128,-

Pariserbøf som det skal være 150 gram        98,-
Pariserbøf som det skal være 200 gram      118,-
Pariserbøf som det skal være 300 gram 148,-
Ugens aften ugepris
Husk, at man godt må nøjes med et glas eller to

Oste:

 

Brie de Meaux – chutney

78,-

Gammel ost med vinssky – rødløg

78,-

Og, så er der også dagens dessert 68,-

Alt serveres med hjemmebagt brød, smør og/eller krydderfedtfedt.

Allergener: Spørg tjeneren

Restauranten åbner kl. 11:00 tirsdag – lørdag.
Køkkenet fra 11:30 – 15:30 og igen fra 18.00