Sild lavet på Islandske gammeldags modnede sild:

 

Appelsinsild – rå løg kapers

78,-

Kongens – rå løg – kapers

78,-

Tomatsild – rå løg – kapers

78,-

Sennepsild – æg

78,-

Portvinssild – løg/peberrod kompot

78,-

Karrysild – æg – kapers

78,-

Alt det andet:

 

Smørstegt fiskefilet – remoulade

88,-

Smørstegt fiskefilet – håndpillede rejer – mayonnaise

118,-

Æg og håndpillede rejer

88,-

Røget rullepølse fra Slagteren i Rørvig – rødløg – vinssky

88,-

Sprængt oksebryst med Reubendressing

88,-

Pariserbøf som det skal være 150 gram

88,-

Pariserbøf som det skal være 200 gram

108,-

Pariserbøf som det skal være 300 gram 138,-

Oste:

 

Brie de Meaux – oliven – chutney

78,-

Vesterhavsost – figner – chutney

78,-

Gammel ost med vinssky – rødløg

78,-

Alt serveres med hjemmebagt brød, smør og fedt.

Allergener: Spørg tjeneren

Restauranten åbner kl. 11:00 tirsdag – lørdag.
Køkkenet fra 11:30 – 15:30 og igen fra 18.00