Sild lavet på Islandske gammeldags modnede sild:

Hvid sild – rå løg – kapers

73,-

Kongens – rå løg – kapers

78,-

Tomatsild – rå løg – kapers

78,-

Sennepssild – æg

78,-

Portvinssild – løg/peberrod kompot

78,-

Karrysild – æg – kapers

78,-

Alt det andet: 

 

Smørstegt fiskefilet – remoulade

88,-

Smørstegt fiskefilet – håndpillede rejer – mayonnaise

118,-

Kartoffel – mayonnaise – bacon

88,-

Røget rullepølse fra Slagteren i Rørvig – rødløg – portvinssky

88,-

Pariserbøf som det skal være 150 gram

88,-

Pariserbøf som det skal være 200 gram

108,-

Pariserbøf som det skal være 300 gram

138,-

Oste:

Brie de Meaux – oliven – æblechutney

78,-

Vesterhavsost – figner – abrikoschutney

78,-

Gammel ost med postvinssky

78,-

Alt serveres med hjemmebagt brød, smør og fedt.

Allergener: Spørg tjeneren

Restauranten åbner kl. 11:00 tirsdag – lørdag.
Køkkenet fra 11:30 – 15:30 og igen fra 18.00