Sild lavet på Islandske gammeldags modnede sild:
|
|
Kongens – rå løg – kapers |
78,- |
Karrysild – æg – kapers |
82,- |
Sennepsild – æg |
82,- |
Portvinssild – løg/peberrod kompot |
78,- |
|
|
Alt det andet:
Æg – rejer |
98,- |
Rejeesalat |
108,- |
Fiskefrikadeller – remoulade |
98,- |
Smørstegt fiskefilet – remoulade |
98,- |
Smørstegt fiskefilet – rejer – mayonnaise |
128,- |
Pariserbøf som det skal være 150 gram | 98,- |
Pariserbøf som det skal være 200 gram | 118,- |
Pariserbøf som det skal være 300 gram | 148,- |
Ugens aften | ugepris |
Husk, at man godt må nøjes med et glas eller to |
Oste:
Brie de Meaux – chutney |
78,- |
Gammel ost med vinssky – rødløg |
78,- |
Og, så er der også dagens dessert | 68,- |
Alt serveres med hjemmebagt brød, smør og/eller krydderfedtfedt.
Allergener: Spørg tjeneren
Restauranten åbner kl. 11:00 tirsdag – lørdag.
Køkkenet fra 11:30 – 15:30 og igen fra 18.00